+45 75 80 15 33
Åbningstider

Nyd en dejlig ferie i sommerhus – og få rabat

Får I pludselig lyst til at leje sommerhus i sidste øjeblik, trænger I til et kort afbræk fra dagligdagen, vil I holde en ekstra lang ferie i sommerhus eller er I to der vil afsted på sommerhusferien – så kan I få flotte rabatter på lejeprisen.

2-personers rabat for tosomhed i sommerhus

Par der griller

Er I to, der gerne vil i sommerhus sammen, så kan I få op til 25% rabat med vores 2-personers rabat. Lige så dejligt, som det er at holde ferie med hele familien eller mange venner, ligeså skønt er det, at kunne slappe af i ro og fred sammen med én, man holder af. Er I et kærestepar eller ægtepar, kan det være dejligt at kunne nyde hinandens selskab uden børn eller børnebørn. Med 2-personers rabatten på op til 25% rabat, har I råd til lidt ekstra forkælelse i ferien sammen, tag fx ud og spis en lækker middag eller lej et sommerhus med pool og spa, så den romantiske ferie i sommerhus får et strejf af luksus og wellness.

2-personers rabatten er også et godt tilbud til jer, der er et venindepar, som gerne vil på udflugter, shoppe og slappe af på stranden. Eller et vennepar, der vil surfe, fiske eller bare drikke en kold øl på terrassen. I får op til 25% på udvalgte sommerhuse og ferielejligheder, når I booker ferie i mindst 7 dage.

Lej sommerhus med Last Minute

Sommerhus med havudsigt ved Faaborg

Får I pludselig lyst til at pakke bilen og komme i sommerhus, så kan I leje sommerhus med Last Minute rabat. Vores Last Minute rabat giver jer op til 40% på den oprindelige lejepris. I har derfor mulighed for at komme på en lækker ferie i sommerhus, der er budgetvenlig og samtidig får I samme høje standard og gode serviceniveau som altid. Vores Last Minute sommerhuse og ferielejligheder bliver udbudt med rabat, hvis det oprindelige lejemål er blevet annulleret pga. for eksempel sygdom eller der mangler en uges udlejning. Det er derfor ikke muligt at planlægge, hvilke sommerhuse, der bliver udbudt med Last Minute rabat, og har I udset jer et bestemt sommerhus, skal I være hurtige til at leje det, for Last Minute sommerhus og ferielejlighederne bliver hurtigt udlejet.

Last Minute sommerhusudlejning giver jer mulighed for at forkæle jer selv med en spontan ferie i sommerhus. Tag et sted hen, hvor I aldrig har været før, bo med havudsigt eller pool og spa. Last Minute rabatten gør det mulig at holde en ekstra dejlig ferie i sommerhus - og I behøver ikke vente længe på ferien. I kan tage af sted om et par dage.

Lang ferie i sommerhus med Spar-Ferie

Mand slapper af i liggestol

Har I brug for at slappe af og komme helt ned i gear, så er det en god idé med en lang ferie. Giv jer tid til at sove længe, nyde morgenmaden på terrassen og læs en god bog på sofaen. Det har I mulighed for med Spar-Ferie tilbuddet, hvor I får store rabatter, når I lejer sommerhus. I skal leje sommerhus i mindst 14 dage for at få rabat. For hver yderligere uge, I lejer sommerhuset, får I rabat på lejeprisen. I kan booke et sommerhus i op til 28 dage, hvilket giver jer en dejlig, lang ferie sammen med dem, I holder af.

Udforsk naturen omkring sommerhuset, lær lokalområdet at kende og tag på længere dagsudflugter. En lang ferie giver jer tid til både fordybelse og mange dejlige oplevelser i form af udflugter til seværdigheder, byer og ud i naturen. I skal ikke skynde jer, men kan tage den med ro i ferien i sommerhus og nyde livet fuldt ud. Spar-Ferie tilbuddet kan benyttes udenfor højsæsonen og kan ikke kombineres med andre rabatter. Nærmere informationer vil fremgå af huspræsentationen under menupunkterne Priser og Kalender.

Miniferie - tag en pause fra hverdagen

Par i spa skåler i rødvin

Har I brug for et pusterum i hverdagen, så kan I tage på en skøn miniferie i sommerhus. En miniferie giver jer et dejligt afbræk i en travl hverdag, hvor I kan nyde den friske luft ved havet, gå lange ture i naturen og læse en god bog. I kan også bruge miniferien til at komme ud og opleve Danmark. Lad miniferien gå til fx Rømø eller Fanø og oplev den hyggelige østemning og Vadehavet. Eller tag på miniferie ved Skagen og oplev lyset, naturen og den ikoniske gamle by. Forkæl jer selv med et luksussommerhus på miniferien og nyd en svømmetur i jeres helt egen pool eller en afstressende tur i spa.

En miniferie er dejlig året rundt, mærk fx efterårsblæsten ruske i Vesterhavets bølger på en tur langs stranden eller sid i spaens lune bobler og kig ud på et snedækket landskab. Hver årstid har sin charme, og uanset om I solbader på terrassen om sommeren eller sidder i sofaen med en god bog og ild i brændeovnen om vinteren, så er det dejlig afslappende med en miniferie.